2015. szeptember 16., szerda

Közös munkáink


A két év alatt férjecskémmel már sok mindent véghez vittünk a lakásban: felújítottunk, tapétáztunk, szereltünk, festettünk....Ezt mind együtt csináltuk, közös erővel. Indőnként a fáradtságtól egymás agyára mentünk, beszólogattunk egymásnak, de a végén mindig együtt örültünk a hosszú munka gyümölcsének.


Ez a saját kezüleg készített akasztó volt az elsők között. Egy hétvége alatt kész lett, és azóta is szépíti az előszobát és összhangban van a később vett előszoba bútorral is.






A konyhai bárpulttal megszenvedtünk, több hétig eltartott, mire készen lett, de mégérte. Szeretünk itt kávézni, és innen szép a kilátás is. A téglát imitáló burkolatot ragasztottuk a egész falfelületre és a bárpultra is. Régebben a konyhának ez a része erkély volt, puszta falak, a barpult helyén ablakok és erkélyajtó volt, így meg kellett magasítani az elválasztó falat téglasorral.



Szerettük volna feldobni a folyosót is, itt szintén csak fehér valak voltak. Szerintem jó tapétát választottunk, passzol a csempéhez is. Nem egyszerre csináltuk az egészet, szakaszokban, mikor volt időnk és kedvünk.


Ez az öntapadós könnyen felvihető fali mintás tapéta a konyhában a választófalat díszíti.


A konyhaihoz hasonló módszerrel megoldott gyors fali díszítés, pár perc és kész lett.


A legújabb és egyben szerintem már az utolsó lakásfelújítási projektünk: a hálószobai tolóajtó,ami nagy szobát kettő, de elegendő nagyságú szobára osztja fel. Itt is mindent ketten vittünk véghez, kalapácsoltunk, furtunk, festettünk, méricsgéltünk.....de végre ez is kész van, és nem halljuk esetlegesen a másik szobából beszűrődő hangokat vagy fényeket. Akép szélén látható a választó fal tapétája.

Ezek után már csak a házépítésre szeretnénk összpontosítani és  abba minden erőnket belefektetni....












Nincsenek megjegyzések: