2015. október 6., kedd

Őszi mozizás otthon #3


Ezt a filmet végeredményben azért is kezdtük el nézni, mert a panelházunkban eddig ismeretlen okokból ideiglenesen megszünt az áramszolgáltatás., nyugi azóta már van...:)Mivel se villany, hogy olvasni tudjunk, így tv-ni sem lehetett, laptopon néztük a filmet, ami kb. egy órát bírta szusszal töltés nélkül.....mondanom sem kell, hogy a poén a végére megvolt, PONT a végét nem tudtuk megnézni.....de annál kellemesebbé tettük a reggelizést.

Hosszú utazás

A film eseményei két szálon futnak. Az egyikben egy bimbózó kapcsolat kibontakozásának lehetünk szemtanúi egy fiatal egyetemista lány, Sophia Danko és a sármos cowboy, Luke Collins között, míg a másikban egy 91 éves férfi visszaemlékezéseiből ismerhetjük meg az ő életútját. Két szerelem. Két szívbe markoló történet az örök reményről és mindarról, ami igazán fontos az életben.

Két szerelem. Két szívbe markoló történet az örök reményről és mindarról, ami igazán fontos az életben.

Ira Levinson egy nyári estén balesetet szenved: autójával átszakítja az út menti szalagkorlátot, és az árokban landol. A kilencvenegy éves, rákbeteg férfi a zuhogó esőben az autóban kényszerülne szembenézni a halállal, ha imádott felesége, Ruth nem sietne a segítségére. Az asszony kilenc éve meghalt, ám Ira valósággal úgy érzi, Ruth még mindig mellette van, és ez arra késztteti őt, hogy felelevenítse egy nem mindennapi szerelem és házasság történetét.Ekkor lépnek be a képbe Sophia és Luke.......
Sophia Danko művészettörténetet tanul a Wake Forest Főiskolán, és életében először baráti unszolásra részt vesz egy rodeón. Itt ismerkedik meg Luke Collinsszal, az egyik rodeóssal, és a két fiatal között hamarosan szerelem szövődik. Sophia nagyvárosi lány, okos és ambiciózus, míg Luke egy farmon él az édesanyjával, és kőkeményen dolgozik a megélhetésért, még súlyos sérülése miatt sem adja fel a rodeózást. Kérdéses, hogy két ennyire különböző, ilyen eltérő családi háttérrel és érdeklődéssel rendelkező ember megtalálhatja-e egymás mellett a boldogságot.
A sors úgy hozza, hogy a két pár története különös módon egybefonódik, és az események innentől kezdve nem várt fordulatot vesznek
.



A linkre kattintva megtekintehetitek a film bemutatását, sajnos ehhez a filmhez meg nem készült magyar előzetes, csak felirattal találtam.



Ruth és Ira





Az otthoni mozizás sorozatunk folytatódik....Addig is remélem kaptatok pár jó filmet ízelítőül. Mi pedig vadászunk következő izgalmas filmekre.


Nincsenek megjegyzések: