2015. december 9., szerda

Pannival #3

Tegnap Panni ismét nálunk töltött néhány órát. Mikor megérkeztek, már a liftből kiszállva még a folyosón elkezdte: "Szia körianyu"! Siettem is ajtót nyitni.:-) Tamással bedőltek az az előszobába, és már mutogatta is mi mindent hozott magával. A batyuban volt sok-sok plüss állatka, meg a gyurmakészlet és egy magazin Krisztától. Szórakoztató volt az a pár óra. Játszottunk a plüssökkel, gyurmáztunk, bújócskáztunk több mint fél órát (húúú nagyon bejött neki, felváltva bújtunk el, számoltunk tízig majd izgatottan kereste aki épp elbújt), sokat ugrándozott, volt hogy nem is kellett vele foglalkozni, saját magát szórakoztatta, aztán rájött(ünk), hogy játszani lehet egy ruhakosárral is. 


Egy kosár gyerek. Addig igyekezett, míg bele nem fért.:-)


Aztán rájött, hogy lehet kényelmesebb is. Kipárnázta magának és eljátszotta, hogy  ő egy kisbaba.


Majd átcippelte a hálóba a plüssállatkáit, megfürdette őket a kosárban, és itt épp takarodó van nekik.:-)


És ugye a fogaknak is tisztának kell lenniük, így megmosta mindekinek az összes fogát, és meg is fésülte őket. Nagyon elvolt így, sokáig. Mi csak ott ültünk mellette, nevetgéltünk vele együtt,  magyarázta mit csinál, beszélt az állatkákhoz, adodt nekik jóéjt puszit is.

Indulás előtt még bepakolta holmiját a nagy táskába, lenyomott nekem egy puszit és Tamás hazavitte. Férjecském elmondása szerint egész úton arról karattyolt, mit csináltunk nálunk.

Várjuk a következő pannis délutánt.





Nincsenek megjegyzések: