2016. augusztus 5., péntek

Hálószoba tervek


Az elkövetkezendő időben a hálószobát szeretnénk befejezni. A mostani állapotot nem szívesen mutatom. Egyenlőre raktár szoba lett belőle, itt kaptak helyet a kipakolt dobozok, pár kimaradt elem a konyhából, ami még feldolgozásra vár, illetve olyan dobozok, melyek egyébként is a hálóba tartoznak. Terveink szerint ide megy  az új francia ágyunk, amin anyuéknál aludtunk, továbbá egy kisebb pihenő fotel, ahol kialakíthatom az olvasósarkamat.  Meglátjuk, még mit lehet kihozni belőle. Mivel a lényeg, a nagyágy már megvan kommóddal együtt a párnák elhelyezésére, már csak a díszletet kell kiokoskodni. Parketta ugyanasz lesz, mint a többi szobában, az ágy mögé szeretnék tapétát, vagy Bea barátnőmet kérem meg, fessen nekünk oda valami szépet. Remélem, belemegy, még nem tud róla. sőt még férj sem, most pattant ki az okos fejemből. 

Ez tetszene az ágy felett a falon. Meg úgy az egész összeállítás. Az ágy az ablakkal szemben lesz elhelyezve.





Az ágytakarónk halvány barna, kicsit fényes beütéssel, így lényegében hozzá igazodunk, azonban jellegzetesebb színű kispárna huzatokon is gondolkozom, hogy mégis legyen valami kiemelkedő a helyiségben. Éjjeli szekrényeink még nincsenek az ágyhoz. Azokat fehér színben szeretnék, mert az ágy és a kommód is fehér.

Az ágytakarónk hasonló barna, mint amilyen barna is van az ágyhuzat színében. És lehet még jól is mutatna ilyen piszkos rózsaszín kispárnákkal, vaaagy krém színűekkel...


Ilyen formában képzelem el a függöny dolgot. Csak sötétebb barnában, hogy az ágytakaróval harmonizáljanak. És ahhoz szerintem illenének a krém színű kispárnak. Kommódot magába a szobába nem akarok, csak egy ilyen helyes pipera asztalt, ami szerintem miden nőnek kijár.


Szobánkhoz tartozik egy gardrób, valamint zuhany mosdóval. A csempe színében és stílusában még nem történt eszmecsere köztem és férj között, pedig már itt lenne az ideje. A közeli városban már találtunk egy üzletet, akik csak bútorkészítéssel-és eladással foglalkoznak. Kimondottan konyhai és beltéri bútorkiegészítőket is árulnak. Férj már megleste a netes oldalukat, és egy nagyon széles kínálatuk van mindenféle gardrób polcokra, akasztókra, tartókra valamint szekrényelemekre. És ami fontos, árban sem súrolják a magas eget. 

Gardrób ötletek:



Talán a harmadik megoldás a nyerő, bár még csak inspiráció, az is elég, ha tudom, miből induljunk ki.


Zuhany inspirációk:


A mi zuhanyunk a mosdóval szintén ilyen elosztású, annyiban más, hogy kisebb az ablak, és oldalt a fal helyett nekünk radiátor van. A padlócsempe nekem nagyon bejön, a falakra talán jöhetne ez a világosbarna, de mindenképpen a sötét díszcsempék nélkül. Nagyon elegáns azzal a nagy tükörrel, nekünk csak egy mosdó lesz, így helyet kap több rakodó felület.

Ennél a falban kialakított csempével borított polcok tetszenek, olyan egyedi.

A képek forrása: www.pinterest.com




Nincsenek megjegyzések: