2017. február 13., hétfő

Lakberendezési tervek #1

Hali-gali, hogy van Mindenki? Remélem sokatoknak volt ma olyan jó napja, mint nekem. Annyit elárulok, hogy a tanácsadással kapcsolatos. 😊 Szeretném sorba venni a gondolataim lakberendezés kapcsán.
Férjjel gyenge pillantainkban beszélgetünk, milyen berendezést szeretnénk a szobákba. Mióta kész van a kamra is, csodájára járunk a polcoknak, hogy sokkal több a rakodó felület. Ami az én idegrendszeremnek is jót tesz, hiszen nem szeretem ha valaminek nincs helye, és csak kallódik az egyik helyről a másikra. A következő dolog, amit bővíteni szeretnénk, az az étkező. Vettünk oda egy sarokpadot, de még valahogy csupasznak érezzük ott a falakat. Szeretnénk kihasználni azt a felületet is, ezért gondoltunk oda egy kis polcos tároló vitrint beszerezni. Színben hasonló kellene, mint amilyen polc is van a kávés-teás sarokban a konyhában, mert még egy ugyanolyan polc kimaradt. Majd akkor fúrjuk fel a falra, ha már megvan a hőn áhított polcos tároló. Bögréket, kancsókat, szalvétatartót, dísz elemeket képzelek el oda. 

Valami hasonlót. Színben halvány barnát képzeljetek el. Én már elképzeltem, és baromira tetszik.😉

Utána, ami még birizgálja a fantáziám, az nem más, mint egy  HOME SWEET HOME girland a nappaliba a kanapé fölé, ahová polcokat rögzítettünk fel. Adna a falnak egy kis eleganciát, és nem utolsó sorban milyen jó is lenne napi többször találkozni a ténnyel, hogy édes otthonban élünk. Sajnos ez egy ideje csak elméleti síkon van, a gyakorlati része, miszerint meg is valósítom még várat magára. Pozsonyban, hogy jobban teljen az idő, kreatívkodással foglaltam el magam, de mióta a költözés óta erősebbek a szárny csapásaim, eszembe sem jut előhalászni a kreatívkodós dobozomat.


A konyhába a pulthoz nagyon odakívánkozik, egy vagy két bár szék, alájuk egy pihe-puha szőnyeggel. Vidékies stílusban lenne az igazi, nem szeretem ha nagyon kavarognak a színek és a stílusok. Ami kiinduló pont, hogy az egész fából legyen, és hát támlája is legyen. Maradjunk még a konyhában egy kicsit. A hűtőnk beépített, és annak az oldalára a szekrényre rögzítve elviselnék  tartós anyagból varrt zsebes tárolót, ahová tehetnénk az újságokat, katalógusokat, szóró lapokat, amik érdekelnek is, jegyzet füzetet tollal és egyéb használatban lévő tárgyakat.

Valami ilyesmit.

A zsebes, varrt tároló ilyennek képzelném el, és meg színben is majdnem jó lenne.

Képek forrása: pinterest.com

Nincsenek megjegyzések: